BGMUSIC - Елате и сваляите най-новата музика  

НАШЕТО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

  NIN Oinoeia

ЗАДАЙ НИ ВЪПРОС

АНКЕТА

  Каква музика слушате
  Общо отговори: 590

АНКЕТА

  Оценете сайта
  Общо отговори: 348

АБОНИРАЙСЕ

Пртнйори


 • "Не ми убивай кефа" - колаборация на Сантра и Криско

  28.03.2015 21:16 Събота

  Прочети
  • Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. със съвместни проекти

   28.03.2015 21:14 Събота

   Прочети
   • Благотворителен конкурс за Диана Поибренска

    28.03.2015 19:36 Събота

    Прочети
    • Промо/ Борис Дали ft. Теди Александрова - Ти не харчиш

     27.03.2015 21:44 Петък

     Прочети
     • Ангел и Моисей се разделиха

      27.03.2015 19:39 Петък

      Прочети


Главна » Видео

GALENA - DAY MI / Галена - Дай ми

00:03:44
Прегледи: 1 Добавено от: marinov84
Времетраене: 00:03:44
Автор: PlanetaOfficial
Описание:
Общо коментари: 1
->v<-
06.06.2013/11:50
(dance) dai mii (party) unikalna pesennnnn (dance)

Последни 10 песни

Топ 10 хит

Хороскоп за деня

  

   

  ХОРОСКОП за 29.03.2015 г.

   Хороскоп Овен Хороскоп Овен

  Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

   Хороскоп Телец Хороскоп Телец

  Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак имате нужда и от почивка...

   Хороскоп Близнаци Хороскоп Близнаци

  Днес стремежът Ви ще е свързан с промени към по-добро в деловата сфера. Има вероятност да получите неочаквани и интересни предложения, както и възможност да се присъедините към много перспективен проект. Знайте, че изискванията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат доста сложни, и затова няма да имате никаква възможност за отпускане. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим...

   Хороскоп Рак Хороскоп Рак

  Денят ще премине доста спокойно, ако щадите собствените си нерви и не започвате да се биете с тези, които за сега нямат намерение да Ви нападат. Конкурентната борба безусловно е нещо увлекателно, но сега Ви е нужно примирие, за да възстановите силите си и да си намерите нови съюзници. Може да решавате задачи, свързани с учение, повишаване на квалификацията и самореализация. Всяка дейност, изискваща поне малко творчество, ще Ви радва, и едновременно с това ще Ви помага да привлечете вниманието си към себе си. Голяма е вероятността да започнете служебен роман.

   Хороскоп Лъв Хороскоп Лъв

  Подгответе се за един сложен ден, в който ще се наложи да признаете, че много от положените усилия за постигане на целта са били напразни, а на надеждите, за съжаление, не е било писано, да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упорство и целеустременост, но и самообладане, в комбинация с мъдрост. Тези, които Ви заобикалят , очакват от Вас компромиси, но, за съжаление, биха ги възприели само като проява на слабост и неувереност в собствената правота. Грешките, допуснати днес, може скъпо да Ви струват. Постарайте се, да сте добри към своите близки, защото те се нуждаят от Вас. Не приемайте критиката близко до сърцето си, тъй като тя е отправена от недоброжелатели и не носи конструктивен характер.

   Хороскоп Дева Хороскоп Дева

  Днес ще се наложи да направите един съвсем не лек избор - от Вашето внимание ще се нуждаят едновременно няколко души, а Вие няма да искате да го откажете на нито един от тях. Само че ще се наложи, и изглежда че за известно време любовта ще трябва да отстъпи място на приятелството. На приятелите сте много по-нужни!

   Хороскоп Везни Хороскоп Везни

  Дайте воля на своите творчески пориви - днес у Вас ще се събуди силно влечение към красотата. Това може да включва красиви хора, хубава музика или вкусни блюда. Приливът на чувственост е сигнал, че трябва да разнообразите живота си, който в момента е богат на много сухи факти и цифри. Откъснете се поне за кратко от предстоящите задачи и се насладете на красотата на обкръжаващия свят. Ако изследвате нова култура или нови сфери на живота , и от това ще получите море от удоволствия.

   Хороскоп Скорпион Хороскоп Скорпион

  Много експедитивно днес трябва да се оправите с Вашите работи, за да отделите в крайна сметка колкото се може повече време за своя любим човек. На него толкова не му достига Вашето внимание, че всяка съвместна минутка ще се възприема от него като истинско щастие.

   Хороскоп Стрелец Хороскоп Стрелец

  Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.

   Хороскоп Козирог Хороскоп Козирог

  Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

   Хороскоп Водолей Хороскоп Водолей

  Днес някаква фраза или неочаквано намерене стара записка , или неочаквано видяно в тълпата познато лице, ще Ви накара да си спомните за старата любов. Не е изключено, това да не се отрази по най-добър начин на Вашето настроение.

   Хороскоп Риби Хороскоп Риби

  Днес не е зле да се въздържате от остри дискусии, както и от спорове с шефовете и колегите, а да се съсредоточите в работата, носеща реална полза. Отложете обсъждането на такива въпроси като световния ред и глобалното затопляне - те отнемат енергия, която може да използвате за по-полезни неща. Не се плашете от разногласията с любимия човек: може да се намери компромис и това ще се окаже не толкова трудно. Вечерта е прекрасно време за романтични среши и за почивка за двама.

  С помощта на каталог и каталози от Училище за жени