BGMUSIC - Елате и сваляите най-новата музика  

НАШЕТО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

  NIN Oinoeia

ЗАДАЙ НИ ВЪПРОС

АНКЕТА

  Каква музика слушате
  Общо отговори: 585

АНКЕТА

  Оценете сайта
  Общо отговори: 341

АБОНИРАЙСЕ

Пртнйори


 • „Мой докрай“ на Кристиана и Фики - премиера тази събота

  06.03.2015 21:48 Петък

  Прочети
  • Фен ТВ цензурира Азис

   06.03.2015 19:32 Петък

   Прочети
   • Промо / Александра - С вълци съм родена

    06.03.2015 16:42 Петък

    Прочети
    • Дичо стана татко

     06.03.2015 14:27 Петък

     Прочети
     • Промо / ТоТо H (СкандаУ) - Аре бе

      06.03.2015 14:13 Петък

      Прочети


Главна » Видео

Cvetelina Qneva - Za Gospodina / Цветелина Янева - За господина HD

Прегледи: 2 Добавено от: marinov84
Автор: Dimitar Boichev
Описание:
Общо коментари: 0

Последни 10 песни

Топ 10 хит

Хороскоп за деня

  

   

  ХОРОСКОП за 06.03.2015 г.

   Хороскоп Овен Хороскоп Овен

  Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

   Хороскоп Телец Хороскоп Телец

  Благодарение на Вашето постоянство и усърдие, че успеете да постигнете увеличение на доходите. Днес са вероятни и проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В крайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка... Лесно завоювате симпатии, но не дооценявате хората, с които имате работа. За този ден илюзиите са достатъчни, но скорошно разочарование е неизбежно. И внимателно с покупките - днес ще купувате не точно онова, което Ви е нужно...

   Хороскоп Близнаци Хороскоп Близнаци

  Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.

   Хороскоп Рак Хороскоп Рак

  За дълго ще запомните Вие и Вашия любим човек този ден , защото точно днес ще се случи нещо много важно и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „много” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се разбират от един път. Пък и време имате предостатъчно.

   Хороскоп Лъв Хороскоп Лъв

  Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

   Хороскоп Дева Хороскоп Дева

  През днешния ден бъдете особено вежливи с Вашата втора половинка. По непонятни причини тя ще бъде много чувствителна към строгото съблюдаване на правилата на етикета. И ако Вие не поздравите, не се сбогувате или не направите нещо друго от тоя род, може да се обиди, и то – доста сериозно...

   Хороскоп Везни Хороскоп Везни

  Без да взимате под внимание товарът от задължения и планове, ще се чувствате в своята стихия. Това е прекрасно време за обучение и активна почивка. Може да завържете интересни и полезни връзки зад граница, с хора, дошли от далече, или често пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, така и със строго личен характер. Времето е добро и за публикации и реклама на своята работа. Може смело да изказвате делови предложения към потенциалните си партньори, както и да търсите оригинални пресечни точки с интересите на конкуренцията.

   Хороскоп Скорпион Хороскоп Скорпион

  Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

   Хороскоп Стрелец Хороскоп Стрелец

  Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

   Хороскоп Козирог Хороскоп Козирог

  Днес Ви предстои да решите доста сложна задача, а дали решението Ви е правилно, ще разберете чак след известно време. Неяснотата дразни, но сега може само да я приемете. Не се измъчвайте с размишления за това, което не зависи от Вас. Превключете на ежедневните неща, а там определено ще имате успех. Нуждаете се от подкрепата на своите близки, но за целта трябва да им разкажете за това, което Ви тревожи. Минете без намеци и говорете направо : ще Ви разберат. Любимият Ви човек е готов да Ви подкрепи за твърде много неща.

   Хороскоп Водолей Хороскоп Водолей

  Днес е забележителен ден за да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести , беди и преживявания.Обезателно ще Ви чуят и разберат. Или , в карая на крайщата, ще приемат за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

   Хороскоп Риби Хороскоп Риби

  Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

  С помощта на каталог и каталози от Училище за жени